Healing sessies

In een healingsessie werk ik met diverse healing technieken (aurahealing, Brennan healing, chakra healing) om je energie te balanceren, op te laden en op te schonen. Hierdoor leer je hoe je zelf energie op een positieve manier kunt gebruiken om je eigen persoonlijke kracht en kwaliteiten te leren zien en verder ontwikkelen. Dat gebeurt via hands-on healing, gekleed liggend op een massagetafel, ofwel staand, zittend naar jouw keuze. Voor mij is allesbepalend dat jij je veilig voelt, aanraken gebeurt alleen met jouw uitdrukkelijke toestemming.  Het is zelfs mogelijk om op afstand te werken: jij bent gewoon thuis en ik geef je een healing vanuit mijn praktijkruimte.

Voor de eerste sessie stuur ik een intake formulier dat we samen bespreken in de eerste (intake) sessie. In deze sessie bepalen we of we samen kunnen werken en mocht dat niet zo zijn dan help ik je desgewenst met het vinden  van een andere healer of therapeut.

Een healingsessie begint veelal met een kort gesprek, gevolgd door een healing van 40 a 45 minuten. Er zijn verschillende soorten healings, varierend van een chelatie (de basis voor alle healings, gericht op balanceren en opladen van de energie) tot een hara healing (een zeer krachtige healing die een positief effect heeft op je intentie, energie en lichaam).