Vraag en antwoord

Ik woon ver weg, wat nu?

Ik kan mijn healing en hara sessies ook op afstand doen. We doen een intake gesprek per telefoon en spreken samen een tijd af voor de sessie. Op de afgesproken tijd lig je rustig thuis op bed en ontvang je de healing die ik op dat moment in mijn praktijkruimte voor je doe.

Werk je ook via de telefoon?

Jazeker. Zeker de helft van mijn clienten komt uit het buitenland en met hen werk ik ook via de telefoon of via Skype. Referenties zijn op aanvraag beschikbaar.

Wat kost een sessie?

Alle sessies kosten 95 euro per uur, inclusief BTW.

Muzieksessies bestaan uit twee gecombineerde sessies en een complete set kost 250 euro, inclusief BTW (twee sessies en het maken van een persoonlijke muzieklijst)

Reiki en healing, wat is het verschil?

De belangrijkste verschillen zitten in het gebruik van energie, de bandbreedte en de opleiding. Bij Reiki stroomt de energie als het ware vanzelf naar de plek waar het nodig is. Bij healing gebruikt de healer verschillende technieken om met de energie te werken.  Reiki werkt vooral op de eerste vier lagen van het energieveld. Healing werkt op de zeven eerste lagen en op vier verschillende dimensies (lichaam. emotie, hara, core star). De Reiki master heeft gemiddeld 50 a 100 uur training. Een healer (opgeleid door Brennan) heeft 2000 uur training, verspreid over vier jaar, aangevuld met minimaal 72 uur persoonlijke therapie sessies. Roland Berard, healer en Reiki master, heeft hierover een goed artikel geschreven (engelstalig):  reiki en healing

Is healing wel iets voor mij?

Healing is voor iedereen, ook als je niet gelooft in aura’s en chakra’s. Als je er voor open wil staan is dat voldoende, de energie doet het werk. Het open staan is wel essentieel: je kunt alleen baat hebben bij healing als je de intentie hebt om er baat van te hebben. Daarom kun je een healingsessie niet aan een ander cadeau doen. Je moet het zelf willen.

Zie voor meer informatie de website healers.nl