Muziek

Muziek is energie die inwerkt op ons lichaam, op ons hart, op onze emoties. Ervaar het zelf in healing-muzieksessies. De muziek die ik gebruik zoek ik specifiek voor jou uit. Het is maatwerk. De muziek kun je vooral ook gebruiken in het dagelijks leven. Ik gebruik muziek van alle tijden en stijlen: klassiek, new age, drums, zang, instrumentaal.

Een muzieksessie is een combinatie van een healing en muziek en duurt twee uur. Het voornaamste doel is ontspanning en het balanceren en opladen van je energie.  Ze zijn zeer geschikt in de volgende gevallen:

-  als je last hebt van stress, gejaagdheid, onrust

-  als het lastig voor je is om je lichaam te voelen

-  als je moeite hebt met concentratie

-  als ontspannen niet makkelijk voor je is

Je kunt een muzieksessie doen als eenmalige ervaring. Als cadeautje voor jezelf, om even te ontspannen. Je kunt muzieksessies ook afwisselen met hara sessies of healing sessies, afhankelijk van je persoonlijke wensen. Een muzieksessie bestaat meestal uit twee aparte sessies van een uur. In de eerste sessie kijk ik naar je energieveld en verkennen we samen hoe je reageert op verschillende soorten muziek. De tweede sessie is een healing met muziek die ik specifiek voor jou heb uitgezocht. Het maken van de muzieklijst doe ik tussen de twee sessies in en in de tweede sessie krijg je de lijst mee om verder zelf mee te werken.

Sessie afspreken, klik hier