meer informatie

Alle culturen in alle tijden kennen muziek en gebruiken muziek. Kijk maar eens om je heen in onze cultuur en let eens op muziek. En kijk eens naar muziek in jouw leven. Hoe belangrijk is muziek voor je en wat doet muziek met je? Met je stemming, met je energie? Als je er wat meer op let zul je merken dat muziek best een grote invloed heeft. En als dat nog niet zo is voor jou, kun je waarschijnlijk de kracht van muziek wel aanvoelen.

Muziek en energie zijn voor mij zeer nauw met elkaar verbonden. En daarom is muziek voor mijn werk als healer erg belangrijk. In muzieksessies ga ik samen met jou op zoek naar muziek die jouw energie balanceert, voedt, oplaadt. Of naar muziek die je helpt om je te ontspannen of beter te concentreren.

Bij veel mensen is de energie niet of niet altijd in balans. Heel vaak is er ook sprake van onbalans tussen denken, voelen en willen. Je voelt te veel of te weinig, je gedachten blijven maar doormalen in je hoofd, of je put jezelf uit door op pure wilskracht steeds maar door te gaan om het moet. Herkenbaar? Wil je weer weten hoe het is om weer in balans te zijn? Ga dan aan de slag met muziek en kom langs voor een paar muzieksessies.